Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-28@03:20:47 GMT

7 راهکار، وقتی کودکان لجبازی می کنند

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۱۳۷۲۴

7 راهکار، وقتی کودکان لجبازی می کنند

ساعت 24-به کودکتان آموزش دهید با یکبار به حرف شما گوش کنند.وقتی کودک به خواست شما عمل نمی کند ، خشمگین می شوید و اگر بارها به همین شکل تکرار شود و مشکل رفع نشود شما ناامید می شوید

نادیده گرفتن درخواست شما و بی توجهی به دستور شما قابل قبول نیست . به کودک آموزش دهید بار اول که درخواست می کنید به حرف شما گوش کنند وگرنه نادیده گرفتن حرف شما عادت می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی به فرزند خود می گویید وقتش رسیده ، بیایید داخل و پاسخی دریافت نمی کنید یا وقتی به کودک می گویید اسباب بازی هایش را جمع کند و اوتظاهر می کند که حرف شما را نشنیده ، در اینجا 7 روش برای وقتی که کودک حرف های شما را نادیده  می گیرد پیشنهاد می کنیم .

1 حواس پرتی ها را حذف کنید

این موضوع مهم است که تشخیص دهید که آیا کودک فرمان شما را نشنیده ویا اینکه شنیده اما با لجبازی به حرف شما بی توجهی می کند. وقتی کودک جذب بازی ویدیویی است و شما از اتاق دیگر او را صدا می زنید و یا وقتی در فاصله ای از شما در حال دوچرخه سواری است ممکن است صدای شما را نشنیده باشد .

پس قبل از اینکه درخواستی از کودک کنید مطمین شوید حواسش پرت نیست . تلویزیون را خاموش کنید نامش را صدا بزنید و چشم تو چشم شوید و حتی شاید دست روی شانه اش قرار دهید .

2 از فرزند خود بخواهید که درخواست شما را تکرار کند

وقتی از کودک می خواهید فرمان شما را تکرار کند مطمین می شوید حرف شما را شنیده است . بپرسید خیلی خوب حالا چه کاری از شما خواستم انجام دهید و صبر کنید تا کودک پاسخ دهد .

اگر کودک سوالی داشت ،پاسخ روشنی به او بدهید اگر کودک درخواست شما را تکرار کرد شما متوجه می شوید درخواست شما روشن است و ابهامی ندارد.

3 اولین هشدار را بدهید

پس از اینکه از کودک درخواستی کردید و مطمین شدید فرمان شما را متوجه شده پنج ثانیه  صبر کنید شاید برای فهمیدن درخواست شما نیاز به اطلاعت بیشتر دارد اما اگر هیچ تلاشی برای انجام درخواست شما انجام نداد کودک به دستور شما بی توجه بوده است .

به او بگویید اگر .... هشدار دهید . مثلا بگویید اگر به اتاقت نروی و شروع به تمیز کردن اتاقت نکنی شب نمی توانی بازی کامپیوتری انجام دهی . در باره نتیجه هشداری که دادیدفکر کنیدو مطمین شوید که اگر کودک کارش را انجام نداد شما به هشداری که داده بودیدعمل کنید . اگر کودک به شما پاسخ داد که می دانم . تمیز خواهم کرد به او تذکر دهید باید وقتی از او خواسته شده این کار را انجام دهد نه با برنامه ریزی خودش در این صورت نیز  همان رویکرد و ممنوعیت از بازی کامپیوتری را برای او داشته باشید .

4 یک نتیجه را دنبال کنید

پس از هشدار دادن 5 ثانیه دیگر صبر کنید . اگر کودک هیچ تلاشی برای درخواست شما انجام نداد یک نتیجه را دنبال کنید .

در این صورت سعی کنید امتیازی را از او بگیرید مثلا اسباب بازی مورد علاقه کودک یا وسیله الکترونیکی ، اما برای مدت کوتاه این امتیاز را بگیرید . تهدید برای انداختن لپ تاب در سطل زباله رفتار کودک را بهتر نمی کند.بجای تهدید انداختن در سطل زباله بقیه روز استفاده از ابزار الکترونیکی را محروم کنید.

5 داشتن برنامه برای حل مشکل

اگرمعمولا کودک حرف های شما را نادیده می گیرد ، برنامه ای برای حل مشکل داشته باشید . انتظارات خود را مشخصا بیان کنید و بگویید انتظار دارم وقتی درخواستی دارم با یکبار گفتن عمل کنی و بگویید که متوجه هستید که او مشکلی در شنیدن دارد و باید  کاری انجام گیرد .

برای برخی از کودکان جایزه و توجه مثبب برای رفتارهای خوب آنها انگیزه لازم برای انجام کارهای خوب ایجاد می کند . مثلا وقتی از کودک می خواهید تلویزیون را خاموش کند و بلافاصله خاموش می کند در اینجا تشویق به موقع سبب می شود در شرایط مشابه انگیزه برای انجام در خواست شما  داشته باشد .

برخی دیگر ازکودکان برای انجام درخواست نیاز به انگیزه بیشتری دارند .یک سیستم پاداش یا سیستم عملکرد  برای تشویق کودک در سازگاری پیش بگیرید  .

6 مشکلات زیر را حل کنید

اگر کودک شما در بیش از یک محیط خواسته ها را نادیده می گیرد مثلا در خانه و مدرسه ، بهتر است مشکلات زیر را حل کنید واین سوال ها را ازخود بپرسید .

آیا کودک مشکل در شنوایی دارد ؟اگر کودک مشکل در شنیدن دارد آزمایش انجام دهید ممکن است مشکل در شنیدن یا فهمیدن درخواست شما داشته باشد .

آیا  کودک شما مشکل درمیزان توجه دارد ؟ اگر کودک شما تمرکز زیادی روی کاری که در حال انجام است از خود نشان می دهد ، صدای شما را نمی شنود یا اگر نمی تواند برای مدت طولانی به آنچه که شما از او خواسته اید تمرکز کند ممکن است مشکل بیش فعالی داشته باشد .

آیا کودک شما مشکل شناختی دارد ؟ مشکلات تکاملی یا آسیب های شناختی که ممکن است کودک مشکل در پیشرفت تدریجی داشته باشد و درمدت زمان کوتاه قادر به انجام درخواست شما نباشد . اگر کودک شما از نظر ذهنی یا فیزیکی مشکلی دارد بهتر است با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید . قبل از داشتن برنامه برای حل مشکل نافرمانی کودک بهتر است مشکل ذهنی یا فیزیکی بوسیله پزشک بررسی شود.

7 اجتناب از کارهایی که کودک  تشویق به روگردانی از شما می شود

گاهی والدین سهوا کودک را به نافرمانی آموزش می دهند . فریاد زدن ، سرزنش کردن ، التماس کردن ،کارهایی هستند که سبب می شوند کودک خواست های شما را نادیده بگیرد . سخنرانی طولانی مدت و دادن دستورهای زیاد همچنین سبب نافرمانی کودک می شوند .

دستور العمل های خود را برای موضوع های مهم بکار ببرید و تکرار یک تهدید یا هشدار تکراری به کودک می آموزد اولین بار نیست که نافرمانی می کند .

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۳۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسم‌پور: مدیران آگاه و سالم باشند کار فوتبال خوب پیش می‌رود

پیشکسوت فوتبال خوزستان بر این اعتقاد است که اگر مدیران فوتبال کشور آگاه و سالم باشند، کار در این عرصه به خوبی دنبال می‌شود. - اخبار ورزشی -

ابراهیم قاسم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد اوضاع بد نمایندگان خوزستان در فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر و به ویژه فولاد خوزستان گفت: استقلال خوزستان و صنعت نفت آبادان از نظر زیرساخت‌ها مشکل دارند، اما فولاد خوزستان از جهت مالی یا زیرساختی مشکلی ندارد؛ با این وجود وضعیت این باشگاه هم مانند بقیه است. این نشان می‌دهد هر سه باشگاه مشکل مدیریتی دارند و با سوءمدیریت روبه‌رو هستند. اگر مدیران بادانش،‌ آگاه و سالم باشند، کار فوتبال خوب پیش می‌رود. وقتی در رأس فوتبال ما مدیریت مشکل دارد، این موضوع به زیرمجموعه و باشگاه‌ها هم گسترش پیدا می‌کند.

جدول لیگ برتر| استقلال به صدر رسید؛ فولاد در نقطه ذوب!

وی افزود: باشگاه فولاد زیرساخت‌های خوبی دارد و از نظر مالی هم برای جذب بازیکن مضیقه‌ای نداشته و ندارد، ولی شاهد این هستیم که تیم نتیجه نگرفت و چند مرتبه مربیان این تیم تغییر کردند یا مربیانی انتخاب شدند که از نظر تاکتیکی نتوانستند کمکی به فولاد کنند. به طور کلی در فوتبال ما برخی از مدیران یا ساده هستند و کلاه بر سرشان می‌گذارند و یا اینکه ریگی به کفش‌شان است. چرا برخی بازیکنان فولاد هفت یا هشت سال است با این تیم همکاری دارند یا بازیکنان جدیدی که جذب شدند، آیا کیفیت لازم را دارند؟ بعضی بازیکنان این فصل فولاد کیفیت لازم را نداشتند. همین موضوعات باعث تأثیر منفی در روند نتیجه‌گیری تیم شد.

پیشکسوت فوتبال خوزستان تصریح کرد: در جامعه فوتبال ایران اعتقاد بر این است که فولاد خوزستان و سپاهان آکادمی‌های بسیار خوبی دارند، اما بررسی کنید چقدر از پتانسیل بازیکنان آکادمی در دو تیم استفاده می‌شود یا چند بازیکن به لیگ برتر تزریق شده است. بارسلونا و دیگر تیم‌های بزرگ دنیای فوتبال را ببینید، سیستم آنقدر درست طراحی شده است که بازیکن 16 ساله به ترکیب 11 نفره تیم اصلی می‌رسد.

قاسم‌پور در پاسخ به اینکه کدام تیم‌ها، شانس اصلی سقوط به لیگ دسته اول هستند، گفت: فوتبال قابل پیش‌بینی نیست. چه کسی فکر می‌کرد برزیل در کشور خودش از آلمان هفت گل دریافت کند؟! اما با نگاه به جدول و ارقام، روی کاغذ صنعت نفت و نساجی احتمال سقوط‌شان بیشتر است. استقلال خوزستان و فولاد هم در رده‌های بعدی خطر سقوط را احساس می‌کنند. وقتی مدیران به صورت سفارشی انتخاب می‌شوند، تعجبی ندارد که وضع باشگاه‌ها اینطوری رقم بخورد.

وی در مورد مشکل حقوقی که میان مهدی رحمتی و فولاد خوزستان پیش آمده و کشیده شدن کار به کمیته وضعیت، تصریح کرد: در این فوتبال آقای تاج حرف اول و آخر را می‌زند. وقتی او به‌عنوان رئیس فدراسیون فوتبال با ویلموتس مشکل قراردادی پیدا می‌کند و این میزان هزینه روی دست فوتبال کشور می‌گذارد، مشکلات بقیه باشگاه‌ها پیشکش! تازه آقایان رأس فدراسیون ادعا دارند که مسائل فوتبال را به خوبی می‌دانند و در کنار خودشان وکیل و مشاور حقوقی دارند. به آقای تاج بگویید ابتدا مشکل قرارداد آقای ویلموتس را که خودتان با نحوه مدیریتان ایجاد کردید، حل کنید، بعد از آن حواس‌تان به انتصاب و انتخاب مدیران باشگاه‌ها باشد! وقتی فدراسیون که در راس است آنطور عقد قرارداد می‌کند، چطور از باشگاه‌ها انتظار دارید که در  فوتبال بی در و پیکر ایران، عقدقراردادهایشان دچار مشکل نشود؟

پیشکسوت فوتبال ایران در پایان گفت: این فوتبال بی‌صاحب است و ما هم دل‌مان پُر. تا وقتی که گوش شنوایی نیست و کسی اهمیت نمی‌دهد، راهکار گرفتن از امثال من فایده‌ای ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • قاسم‌پور: مدیران آگاه و سالم باشند کار فوتبال خوب پیش می‌رود
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور