Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@14:38:16 GMT

با لجبازي کودکم چگونه برخورد کنم؟

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۶۲۴۲

با لجبازي کودکم چگونه برخورد کنم؟

خبرگزاري آريا -

پدر و مادر شدن به غير از احساس شادماني،‌ دردسرهاي فراواني نيز به دنبال دارد. درست مانند اين است که يک قرارداد بيست و چند ساله امضا کرده باشيد. آرزوهاي ضد و نقيض زيادي هستند که در سرتاسر دوران کودکي وجود دارند و حتي به سال‏هاي نوجواني هم کشيده مي‏شوند.‌
والدين صبر داشته باشند
کودکان با ذهنيتي مختص خودشان متولد مي‏شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعضي از کودکان نسبت به سايرين لجبازتر هستند. همه کودکان گاهي لجبازي مي‏کنند و اين رفتار مي‏تواند علل گوناگوني داشته باشد. علت لجبازي مي‏تواند ترس‏هاي غيرمنطقي يا مقاومت در برابر تغيير باشد. لجبازي کودکان گاهي موجب شرمندگي شما مي‏شود. در چنين مواقعي واکنش والدين خشم و عصبانيت است؛ چرا که احساس مي‏کنند رفتار کودک در تقابل با قدرت و اختيار آنهاست. با اين وجود پدرها و مادرها نمي‏دانند که خشم آنها فقط به آتش لجبازي بيشتر کودک دامن مي‏زند.
در اينگونه مواقع، والدين بايد صبور باشند. در وهله اول بايد ريشه لجبازي کودک را کشف کنند. بايد آرام و خونسرد و با دانش و درک کافي فکر کنند تا اين موقعيت‏ها را به لحظاتي مسرت‌بخش بدل كنند. آنها بايد بينش خود را بر اساس رفتار کودک تنظيم کرده و آرامش و خونسردي را پيشه كنند.
نکاتي که مي‏توانند کارساز باشند‌
لجبازي را يک ويژگي منفي ندانيد بلکه به آن با ديد مثبت نگاه کنيد.
لجبازي کودک مي‏تواند نشانه اين باشد که او به فکر خودش است و مي‏تواند قاطعانه افکار و عقايد خود را به زبان آورد.‌
اگر موضوع چندان جدي نيست،‌ هيچ ضرري ندارد که با کودک خود مذاکره کنيد و به توافق برسيد.
بيش از حد واکنش نشان ندهيد. ديدگاه خود را به آرامي براي کودک شرح دهيد.
گاهي اوقات بهترين روش مقابله با بي‌ادبي کودک، اين است که در اين باره با او گفتگو کنيد. زماني با او حرف بزنيد که هر دو آرام شده باشيد.
مشکل را شناسايي کنيد
مشکل را شناسايي کنيد و به کمک خود کودک، دنبال راه حل بگرديد. به اين ترتيب او ديگر شما را دشمن خود نمي‏داند.
اگر از کودک خواستيد کاري را انجام دهد،‌ براي پيشگيري از مشاجره مزاحم کار او نشويد.‌
رفتار محترمانه‏اي نسبت به کودک داشته باشيد. به او احترام بگذاريد. روش‏هاي تربيتي ما بزرگ‌ترها،‌ احترام ناشي از ترس کودک را به همراه دارد.‌
وقتي از کودک مي‏خواهيد کاري را انجام دهد، قاطع باشيد. شما که نمي‏خواهيد در حق‌تان لطف کند. همچنين عواقب نافرماني را به او متذکر شويد.‌
يکي از بهترين روش‏هاي احترام گذاشتن به کودک، اين است که در روش‏هاي انضباطي خود مهربان و قاطع باشيد. مهرباني، نشانه احترام شما به کودک و قاطعيت، نشانه احترام شما براي کاري است که بايد انجام شود.
از کودک درخواست منطقي کنيد
يادتان باشد درخواست‏هاي شما از کودک بايد منطقي باشند.
فراموش نکنيد وقتي کودک همکاري مي‏کند و رفتار خوبي از خود نشان مي‏دهد، او را تشويق کنيد.
کودکان لجباز احساس مي‏کنند، يکي بايد برنده شود و ديگري بايد ببازد. براي چنين موقعيتي،‌ طرز فکر برنده- برنده، بهترين راه‌حل است. به نيازها و خواسته‏هاي کودک پاسخ دهيد. به او بگوييد که پدر و مادر هم مي‏خواهند برنده باشند و آيا راه‌حلي را سراغ دارد که به نفع شما و خودش باشد؟
وقتي پدر و مادر احساس مي‏کنند اوضاع وخيم شده است، بايد به دنبال روش‏هاي درماني باشند. قرار نيست به رفتار بد کودک پاداش بدهيد بلکه بايد در رابطه خودتان با او تجديد نظر کنيد. دنيا را از دريچه چشمان کودک خود ببينيد.
علاوه بر نکات فوق،‌ بايد يادتان باشد که صبر بسيار مهم است. اگر صبر و تحمل خود را از دست بدهيد،‌ نمي‏توانيد کودک لجباز خود را کنترل کنيد.
‌منبع:whereincity.com


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۶۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتار آموزنده وحید شمسایی پس از پیروزی بر ازبکستان

به گزارش قدس آنلاین، در حالی‌که بازیکنان تیم ملی فوتسال مقابل ازبکستان فرصت‌های گلزنی بسیار زیادی را هدر دادند و تیر دروازه و درخشش دروازه‌بان حریف مزید حساسیت مسابقه و کشیده شدن آن به ضربات مرگبار پنالتی شد، بعد از سوت پایان بازی وحید شمسایی به سمت بازیکنان تیم ملی ازبکستان رفت و آنها را دلداری داد.

بعضی شاگردان لوپز اسپانیایی که با دوندگی و بازی درگیرانه موفق شدند بازی را به ضربات پنالتی بکشند بعد از درخشش باقر محمدی و مهار دو پنالتی که ایران را برنده و راهی دیدار فینال کرد در میانه سالن بانکوک آره‌نا گریه کردند که وحید شمسایی به جای شرکت در جشن شادی شاگردانش به سمت آن‌ها رفت و تلاش کرد آن‌ها را آرام کند.

این رفتار شمسایی که شب بسیار سخت و پرفشاری را از سر گذراند ارزشمند بود و نشان داد او هر روز به مربی پخته‌تری تبدیل می‌شود.

دیگر خبرها

  • رفتارهای غیرمنطقی انسان الگوی جدید هوش مصنوعی شد
  • هشدار معنادار رشیدی کوچی درباره خطاهای استراتژیک و لجبازی عده ای خاص با مردم /دلم می سوزد...
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • انتقاد ملی‌پوش بوکس از«تبعیض فدراسیون» و«رفتار عجیب فونتانا»
  • رفتار آموزنده وحید شمسایی پس از پیروزی بر ازبکستان
  • خشن ترین تصاویر از رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان | نحوه برخورد با دختر دانشجو را ببینید
  • رفتار آموزنده وحید شمسایی بعد از سوت بازی
  • واکنش دستیار رئیس جمهور به رفتار‌های تند در مواجهه با بی حجابی (فیلم)
  • اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید