Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@16:35:19 GMT

«لجبازی» کودکان تا چه سنی طبیعی است؟

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۷۶۹۳۹

هر کودکی تا حدی لجبازی می‌کند؛ چراکه این طبیعت آنهاست که اطرافشان را آزمایش کنند و بفهمند که تا کجا می‌توانند پیشروی کنند، اما بسیاری از والدین، مهارت‌های کنترل مناسب مقابله با لجبازی کودکان را نیاموخته‌اند.  

اخبار اجتماعی - مهناز استکی، روان‌شناس کودک درباره «علت لجبازی کردن کودکان»، اظهار داشت: لجبازی بسته به این است که عامل اولیه چه کسی است، اما معمولا لجبازی از عوامل وسواس است؛ مثلا هرچه به کودک بگوییم، کودک از کلمه «نه» استفاده می‌کند؛ برای نمونه می‌گوییم این غذا را می‌خوری؟ اما نه می‌گوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از حدود 3 تا 4.5 سالگی معمولا لجبازی کودکان طبیعی است اما این دوران نباید طولانی باشد؛ در نتیجه وقتی کودک به سن 6 تا 7 سالگی رسید، اما هنوز لجبازی وجود دارد، این امری غیرطبیعی است. 

این روانشناس کودک بیان داشت: لجبازی جزء موارد طبیعی رشد کودک است؛ البته هر چه در مراحل طبیعی رشد باشد و ماندگار شود، اختلال محسوب می‌شود؛ به عبارتی کودک با همه چیز مخالفت  خود را نشان می‌دهد که این حالت نمی‌تواند به عنوان رفتار طبیعی باشد.

استکی اضافه کرد: لجبازی کودکان را می‌توان با رفتار درمانی معالجه کرد.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: لجبازی روانشناس سلامت کودکان والدین لجبازی روانشناس لجبازی کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۶۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش روز جهانی اتیسم در رشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان ؛ داوود قیصر نژاد رییس هیات مدیره انجمن حامیان اتیسم گیلان در این مراسم با اشاره به اینکه ۳۵۰ کودک اتیسیمی تحت پوشش این انجمن هستند گفت: به این کودکان در ۲۰ رشته ورزشی، هنری و آموزشی خدمات ارائه می‌شود.
وی بیشترین چالش خانواده‌های اتیسمی را کمبود امکانات آموزشی برای کودکان اتیسم و نبود مجتمع نگهداری از این کودکان و مشاغل برای بزرگسالان اتیسمی عنوان کرد.
اتیسم یا اختلال خود درماندگی نوعی اختلال روانی – ذهنی است که بعد از ۱۲ ماهگی قابل تشخیص است.
اگرچه عوامل ژنتیکی، ازدواج خانوادگی، سن بالای مادر و مشکلات دوران بارداری در ابتلا به اتیسم موثر است، اما هنوز علت اصلی ابتلا به اتیسم مشخص نیست.
در گیلان بیش از ۷۰۰ کودک و بزرگسال مبتلا به بیماری اتیسم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • دومینوی آسیب‌
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت