Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@20:42:18 GMT

لجبازی کودکان هنگام لباس پوشیدن

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۴۷۲۱۴

لجبازی کودکان هنگام لباس پوشیدن

مقاومت کودکان در برابر لباس پوشیدن:

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته ،سه سال اول زندگی کودک، بیشترین تلاش او برای به دست آوردن استقلال است؛ کودک قبل از یک سالگی کاملا قادر به درک خواسته پدر و مادر است و گاهی به خاطر حفظ استقلال از انجام آن کار سر باز می‌زند، حال اگر پدر یا مادر حین لباس پوشیدن به فرزند خشمگین یا وارد بازی شوند، کودک از کنترل آنها لذت می‌برد وکارش را ادامه می‌دهد که به آن لجبازی می‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 90 درصد پدر و مادر‌ها مشکل لباس تن کردن کودک را دارند، گاهی کار به جایی می‌رسد که جیغ و گریه کودک شما را از بیرون رفتن منصرف می‌کند یا برعکس کار بالا می‌گیرد و شما بی‌توجه به دست و پا زدن کودک لباس بر تنش می‌کنید و به سختی او را سوار ماشین می‌کنید.

کودک می‌آموزد روابط بر پایه جنگ است و کم کم در هر موردی مخالفتش را ابراز می‌کند؛ هنگام غذا خوردن بازی در می‌آورد، یا وقت آموزش دستشویی همکاری نمی‌کند، چون همکاری را نیاموخته است.

 

نحوه رفتار با لجبازی کودکان در لباس پوشیدن:

اولین قدم برای کمک به کودک در تعویض لباس حفظ آرامش است، باید به کودک زمان داد، اگر به خاطر دیر شدن مدام هولش کنیم معمولا کار‌ها را آرامتر انجام می‌دهد، پس 10 دقیقه زودتر بیدار شویم تا زمان بیشتری داشته باشیم.


 در تمام مدت با او صحبت کنید و به او بگویید دارید چه کار می‌کنید «خب، الان می‌خوام پیرهنت رو بپوشونم، می‌شه این دست‌ات رو بکنی تو آستین؟ آفرین، آهان! حالا اون یکی دست ات و ...» و در حین کار تعریف و تمجید کنید تا مشارکت بیشتری انجام دهد.

اجازه دهید کودک لباس مورد علاقه‌اش را انتخاب کند، اول به او 2 انتخاب دهید، در صورت عدم همکاری، اجازه بدید با لباس منزل به مهد برود تنها لباس مناسب را همراه داشته باشید، کودک به محض ورود متوجه نامناسب بودن لباسش می‌شود و از شما کمک می‌خواهد در نتیجه اعتمادش به شما بیشتر خواهد شد.

برای مقابله با لجبازی کودکان در لباس پوشیدن در حین پوشاندن لباس، برایش قصه بگویید، نام بخش هایی را که می پوشانید، ببرید و لباس هر عضو را که پوشاندید، برایش توضیح دهید ضمناً می توانید برایش ترانه و سرود هم بخوانید؛ توجه داشته باشید که شما همه این فعالیت ها را برای آن می کنید که حواس او را پرت کنید تا مقاومتی در پوشاندن لباس هایش نشان ندهد.

برای حل مشکل لباس پوشیدن کودک، نباید تحت تاثیر مخالفت کودک در زمان تعویض لباس قرار بگیرید و نباید به رفتار کودک واکنش نشان دهند، زیرا این امر سبب ادامه لجبازی کودکان می شود.

ذهن او را به چیز دیگری مشغول کنید. در زمان لباس پوشیدن حواس کودک را به چیز دیگری پرت کنید. مثلا وقتی که پیراهن به تن او می‌کنید در مورد بازی او با دوستش صحبت کنید. اسباب‌بازی مورد علاقه‌اش را در دست بگیرید یا به او بدهید. آواز بخوانید. با او یک بازی دو نفره انجام دهید: «بینی پسر من کجاست: ایناهاش!». از او بخواهید به شما کمک کند. مثلا اجازه دهید او لباس‌ها را برداشته و به شما بدهد.

با ساعت مسابقه بگذارید، مدت زمانی را که برای پوشیدن لباس خود صرف می کند اندازه بگیرید و صبح روز بعد از کودک بخواهید رکورد قبلی خود را بشکند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: زندگی کودک لباس لجبازی کودکان لباس پوشیدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۷۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش روز جهانی اتیسم در رشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان ؛ داوود قیصر نژاد رییس هیات مدیره انجمن حامیان اتیسم گیلان در این مراسم با اشاره به اینکه ۳۵۰ کودک اتیسیمی تحت پوشش این انجمن هستند گفت: به این کودکان در ۲۰ رشته ورزشی، هنری و آموزشی خدمات ارائه می‌شود.
وی بیشترین چالش خانواده‌های اتیسمی را کمبود امکانات آموزشی برای کودکان اتیسم و نبود مجتمع نگهداری از این کودکان و مشاغل برای بزرگسالان اتیسمی عنوان کرد.
اتیسم یا اختلال خود درماندگی نوعی اختلال روانی – ذهنی است که بعد از ۱۲ ماهگی قابل تشخیص است.
اگرچه عوامل ژنتیکی، ازدواج خانوادگی، سن بالای مادر و مشکلات دوران بارداری در ابتلا به اتیسم موثر است، اما هنوز علت اصلی ابتلا به اتیسم مشخص نیست.
در گیلان بیش از ۷۰۰ کودک و بزرگسال مبتلا به بیماری اتیسم وجود دارد.

دیگر خبرها

  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • دومینوی آسیب‌
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • ببینید | لحظه منفجر شدن سربازان روسی هنگام خنثی کردن مین؛ حاوی تصاویری که برای کودکان مناسب نیست