Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@15:51:00 GMT

اصلی‌ترین دلیل گریه خردسالان عدم قانونمندی است

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۱۰۰۰۱

اصلی‌ترین دلیل گریه خردسالان عدم قانونمندی است

ایسنا/قزوین یک روانشناس حوزه کودک و نوجوان گفت: اصلی‌ترین دلیل گریه خردسالان عدم قانونمندی است که براثر قوانین خیلی زیاد یا قوانین خیلی کم در خانه به وجود می‌آید، خانواده‌ها و والدین کمال‌گرا که از همان کودکی، بسیار زیاد به کودک می‌گویند این کار را بکن یا این کار را نکن، بچه‌های لجبازتری دارند و بیشتر از خانواده‌های دیگر با چالش روبه‌رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهسا ساداتی بالادهی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به چگونگی برخورد با گریه کودکان، تصریح کرد: برخی از والدین شکایت می‌کنند که چرا فرزند خردسال من گریه می‌کند و هرچه که می‌خواهد را با گریه به دست می‌آورد؟ باید بگوییم که سنین ۲ تا ۶ سال، سن لجبازی کودکان است چراکه کودکان در این سنین به‌ویژه ۲ سالگی نمی‌توانند نیازهای خود را به‌طور کامل بگویند بنابراین با گریه این نیازها و خواسته‌ها را بیان می‌کنند.

وی افزود: اما مسئله اصلی این است که از سن ۲ سالگی ما شروع به آموزش قانون به کودکان می‌کنیم و می‌خواهیم قانون‌های جدیدی را به او آموزش دهیم، قانون‌ها متفاوت هستند که می‌توان به قوانین گرفتن از پوشک، گرفتن شیر از کودک و حتی جدا کردن اتاق‌خواب کودک باشد؛ اعمال این قوانین لجبازی را در کودک تشدید می‌کند و باعث می‌شود کودک در این سن بیشتر گریه کند.

این روانشناس بیان کرد: اغلب این لجبازی‌ها و گریه کردن در کودک نهادینه می‌شود و کودک در سنین بالاتر نیز لجبازی می‌کند و حتی گریه‌اش شدیدتر می‌شود تا هر آنچه می‌خواهد را به دست بیاورد، می‌توان گفت اصلی‌ترین دلیل گریه خردسالان عدم قانونمندی است که براثر قوانین خیلی زیاد یا قوانین خیلی کم در خانه به وجود می‌آید.

وی تأکید کرد: خانواده‌ها و والدین کمال‌گرا که از همان کودکی، بسیار زیاد به کودک می‌گویند این کار را بکن یا این کار را نکن، بچه‌های لجبازتری دارند و بیشتر از خانواده‌های دیگر با چالش روبه‌رو هستند؛ بنابراین اولین قدم برای اینکه گریه کودک یا چالش‌ها را با کودک کم کنیم این است که سعی کنیم قوانین را در خانه کم کنیم و از قوانین غیر مهم و قوانینی که اهمیت ندارند صرف‌نظر کنیم تا به قوانین مهم‌تر بپردازیم.

ساداتی یادآور شد: مغز کودک قابلیت پذیرش قانون‌های خیلی زیاد را ندارد و تعداد اندکی قانون را می‌تواند مدیریت کند، گاهی کودک گریه را ادامه می‌دهد چراکه بازخورد می‌گیرد یعنی گریه می‌کنند چون در مقابل گریه و لجبازی آنچه می‌خواهد را دریافت می‌کند برای مثال بچه برای چیزی گریه می‌کند و والدین می‌گویند اشکال ندارد برای اینکه گریه نکند خواسته‌اش را برآورده کنیم، در مقابل کودک احساس می‌کند که والدین در برابر گریه او نقطه‌ضعف دارند و این باعث تشدید گریه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: والدینی که مبادی‌آداب هستند نیز نمی‌خواهند فرزندشان بیرون از خانه گریه کند بنابراین اگر کودک در سوپرمارکت یا بیرون از خانه گریه کند حتماً برایش آن وسیله را تهیه می‌کنند و می‌گویند درست نیست کودک در سوپرمارکت گریه کند، برخی نیز می‌گویند ما تحمل نداریم گریه بچه را ببینیم این در حالی است که همین گریه کردن‌های امروز تبدیل به عدم قانونمندی فردا می‌شود و والدین را درگیر خودش می‌کند.

این روانشناس بیان کرد: والدین باید توجه کنند اگر قانونی گذاشته می‌شود مانند اینکه زمانی که به سوپرمارکت می‌رویم تنها یک خوراکی یا بستنی می‌توانی بخری، اگر فرزندشان تخطی و گریه کرد مهم این است در مقابل این گریه بازخورد نشان ندهند اگر کودک بازخورد بگیرد در سال‌های آینده ممکن است تقاضاهای بیشتری داشته باشد، تقاضاهایی که والدین از عهده آن‌ها برنیایند.

وی خاطرنشان کرد: والدین نباید به گریه بچه‌ها بازخورد نشان دهند تا این رفتار به‌مرورزمان خاموش شود وقتی کودک سه بار در برابر کاری که می‌خواهد گریه کند و آن چیز را به دست نیاورد؛ بعد از چند بار دیگر این رفتار در بچه خاموش می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی قزوين گریه کودک قوانین خیلی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۰۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گریه پورحمیدی در رختکن بند نمی‌آمد!

به گزارش ورزش سه، محمد نصرتی مربی تیم تراکتور پس از پیروزی تیمش مقابل ذوب آهن در گفتگو با خبرنگاران گفت: بازی دشواری بود ولی خدارا شکر به شیرینی برای تراکتور به پایان رسید. اول از همه به همه هواداران عزیزمان تبریک می‌گویم و امیدوارم گوشه‌ای از دل‌شان را شاد کرده باشیم. من در جریان بازی هم متوجه شدم که دو نفر از هواداران دچار مشکل قلبی شدند و امیدوارم مشکلی برای آن دو هواداری هم که حال نامساعدی داشتند پیش نیامده باشد و سلامت باشند.
او ادامه داد: به بازیکنان‌مان هم تبریک می‌گویم که در این شرایط پر استرس خیلی خوب کار کردند. نکته‌ای که می‌خواهم به آن اشاره کنم این است که تاثیر حضور هواداران و انرژی‌ای که می‌فرستند بسیار موثر است. امروز دیدیم وقتی هواداران پورحمیدی را تشویق کردند چقدر او روحیه گرفت و در جریان بازی یک موقعیت جدی را از حریف گرفت.

وی افزود: شما خودتان را جای بازیکن بگذارید. واقعا همه بچه‌ها خوب کردند و استرس هم باعث می‌شود انرژی بازیکنان از دست برود و دیدیم که محمد نادری و مهدی شیری که بازی خوبی هم داشتند تحت تاثیر استرس بودند. درود به شرف هواداران که می‌دانستند بازی حذفی است و آمدند. دیدید که چقدر انرژی مثبت به ما دادند و کمک کردند این روند ادامه داشته باشد. بازیکنان ما هم با یک انرژی و تلاش بیشتری پا به زمین گذاشتند و فوتبال است.

ویدئو: 331145

نصرتی در ادامه خاطرنشان کرد: من بعد بازی لیگ که آن اتفاق افتاد. یک حادثه بود و این بازی هم پیش آمد. پورحمیدی بعد از آن بازی در رختکن گریه می‌کرد و ما نتوانستیم گریه‌اش بند نمی‌آمد و می‌خواستم بیاورمش تا مصاحبه کند ولی گفت نمی‌توانم. به او هم گفتم که حسین جان پیش می‌آید و این باعث می‌شود بزرگتر شوی. ما می‌خواستیم همه کنار هم جمع شویم.

نصرتی درباره حضور حمید مطهری تاکید کرد: حمید مطهری در دوران فوتبالش دچار آسیب دیدگی شد و نتوانست بع عنوان فوتبالیست زیاد بازی کند. ایشان خودشان هم گفتند که در این مقطع باید دست به دست یکدیگر بدهیم و به تیم بزرگ تراکتور کمک کنیم. الان شرایط گونه‌ای است که ما باید کمک کنیم. الان استقلال و پرسپولیس از حذفی حذف شدند و این شرایط خوبی است. من در مصاحبه قبل هم گفتم واقعا از آسیا که حذف شدیم من غم بزرگی در سینه داشتم. فکر می‌کنم با حذف تیم های بزرگ می‌توانیم در اینجا دوباره خودی نشان دهیم و به آسیا برسیم. امیدوارم که این اتفاق دوباره رخ دهد و نماینده‌ی ایران در آسیا باشیم.

دیگر خبرها

  • ویدئویی شگفت‌انگیز از صدای جوجه تیغی که شبیه گریه نوزاد است
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • درخواست تلخ و گریه‌آور کودکان سیل زده سیستان بلوچستان | فیلم
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • گریه پورحمیدی در رختکن بند نمی‌آمد!
  • ببینید | گریه شدید سردار رادان در اجتماع مردم قم